Rreth Nesh

Step është emër i respektuar në vend, regjion dhe më gjerë, me aktivitete sportive në arenën vendore dhe ndërkombëtare. Me krijimin e Step Sport Center, ofrohen mundësi për një jetë aktive dhe të shëndetshme për të gjitha grup-moshat. Përmes aktiviteteve në pishina dhe palestra, synojmë që Step Sport Center të bëhet sinonim i shëndetit, sportit dhe rekreacionit. Aktivitetet në qendrën tonë janë duke u bërë gjithnjë e më popullore për të gjitha grup-moshat, sepse ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe mundësi të ndryshme për të ushtruar, mësuar dhe argëtuar. Ekipi i STEP është bashkuar nën parimin për të ofruar një shërbim cilësor për anëtarët e klubeve, duke mbështetur në arritjen e synimeve dhe objektivave të tyre.

Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00