Misioni

Qendra Sportive Step është një kompleks i ri sportiv që do të sigurojë anëtarët dhe përdoruesit rastit me hapësirat, programet, stafin dhe paisjet më të mira për ti përmbushur plotësisht nevojat e tyre.


Objektivat

  • Të sigurojmë hapësirat, shërbimet dhe programet më të mira për të gjithë anëtarët
  • Të kemi staf të motivuar dhe të kualifikuar
  • Bashkpunimi me të tjeret që shpërndajne objektivat tona
Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00