Partnerët

Ne punojmë ngushtë me një sërë partnerësh të na ndihmojë të zhvillojmë hapësirat sportive, programet tona të aktivitetit dhe zhvillimin e stafit.

  • Klubi I notit "H20"


  • Klubi I notit "Prishtina"


  • "Bambini Skopje" Swimming Club


  • Fakulteti I edukimit fizik dhe sportit


  • KFOR


  • American School of Kosova


  • International Learning Group


  • Happy Kids


Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00