Pishina gjysmë-olimpike

Pishinë e brendshme me dimensione gjysmë-olimpike, ma katër korsi garuese me 2.35m gjerësi. Pishina ka 25m gjatësi, 10m gjerësi dhe 1.5m thellësi. Temperatura e ujit në pishinë është 26.5°C, ndërsa e ajrit 30°C.

- Not te lire

- Mesime te notit

- Ushtrime ne uje

Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00