Pishina rekreative

Pishinë rekreative me 15m gjatësi, 6.5m gjerësi dhe 0.85m thellësi. Pishina ka katër korsi me 1.5m gjerësi. Temperatura e ujit është 28°C.

- Not te lire per femije

- Mesime noti per femije

Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00