Sauna

Nëse jeni duke kërkuar për t'u çlodhur pas një stërvitje në palestër ose pishinë, ose thjesht duke kërkuar për të relaksuar pas një dite të vështirë pune, zgjidhni saunen tonë në mënyrë që të largoni stresin dhe lodhjen. Ju nuk duhet të jeni anëtar I qendres qe të përdorni saunën, por ka paketa të anëtarësimit në dispozicion që përfshijnë saunën. Dhoma e saunës është pastruar, riparuar dhe monitorohet për të garantuar sigurinë e të gjithë përdoruesve. Dushet e ngrohta dhe të ftohta janë të vendosura pranë dhomës së saunës. Nëse ju dëshironi të merrni me qera saunën, ju duhet të rezervoni atë më parë. Deri në pesë persona mund të rezervojnë. Rregullat e saunës janë publikuar në zonën relaksimit.

Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00