Anëtarësimi

Ne Step Sport Center , ne jemi te gatshem te ju ofrojm mesime te notit ne hapesira te dedikuara per mesime te notit gjate gjithe vitit. Ne vazhdim mund ti gjeni indormatat per historine, vlerat dhe focusin tone.

Shkolla e notit

Shkolla e notit për fëmijë dhe të rritur

Oferta

Shkolla e notit për fëmijë dhe të rritur

Orari

Shkolla e notit për fëmijë dhe të rritur

Trajneret

Shkolla e notit për fëmijë dhe të rritur

Klubi i notit

Klubi i notit të Step Sports Center

Trajnime Personale

Programe për trajnime personale

Shkolla e notit

Shkolla e notit funksionon ne kuader te kompanis StepSportCenter. Ideja per formimin e shkolles se notit ka ardhur kur pronaret dhe notaret e klubit te notit STEP e kan pare kerkesen per mesime qualitative te notit pasi qe vete notaret ishin perballur me kushte tejet te veshtira kur ata ishin ne hapat e tyre te pare. Qëllimi I shkolles se notit STEP është të promovoj kulturën sportive dhe benefitet e notit duke angazhuar femijet në teknika të ndryshme të tij. Shkolla e Notit Step ofron mesime te notit per te gjitha grup moshat dhe aftesit. Anetaret e shkolles se notit mund te perfitojn nga mesimet tona per fillestar deri te ushtrimet e avancuara per anetaret e klubit te notit. Shkolla e notit Step ka nje ekip te dedikuar ndaj anetareve te saj dhe program i shkolles mbikqyret nga profesionist te fushes.

Pse shkolla e notit STEP ?

Grupe te vogla te mesimit

Per ne eshte shume e rendesishme qe ta limitojm numrin e nxenesve ne oren e mesimit ne menyre qe secili femije te kete sukses. Ne klasa te vogle femija I juaj mund te perfitoj me shum vemendje dhe mundesi tjera shtese qe ti perseris mesimet me instruktorin.

Uji I ngrohet

Ne step sport center, temperature e ujit te pishines mbahet konstante ne 28 C. Rendesia e ujit te ngroht ne programin tone te mesimit ceket per shkak se uji I ngroht krijon nje atmosfer relaksuese dhe te rehatshme per notuesit fillestar. Notuesit dhe instruktoret e kane te mundur te focusohen ne mesimet e notit ne vend se to merziten per te ftohtit dhe papershtatshmerin.

Programi mesimit

Ne shkollen e notit program dhe metodologjia e punes jane te testuara per efektet te anetaret e saj. Instruktoret e notit jane te perzgjedhur me kujdes, shumica jane me te kaluar ne not mirepo kjo nuk eshte domosdo. Ne kemi perzgjedhur trajneret qe I inkurajojne femijet ne drejtimin e duhur. Kjo rezulton qe femijet jo vetem te ken vetbesim ne uje dhe siguri, mirepo te arrijne suksese edhe ne gara nese ata deshirojn nje gje te tille. Pjese te metodologjis se punes dhe pervoja e instruktoreve jane te renditura ne programin e shkolles se notit

Klubi I notit – STEP

K.N Step eshte i rexhistruar si OJQ me numer te rexhistrimit 5111972-0 dhe eshte I licencuar prane FNK-se dhe KK Prishtine. Klubi i notit STEP eshte formuar ne fillim te vitit 2008 me vet iniciative te notuesve nga qyteti I Prishtines. Objektivat e K.N STEP jane arritja e rezultateve kulminante ne sportin e notit , masovizimi I notit dhe sukseset ne arenen nderkombtare Ne periudhe 2009-2015 ne garat e organizuara nga ana e FNK-se, klubi I notit STEP ka pasur dominim absolute si klubi me I suksesshem 2009,2010,2011,2012 2013 2014 2015. K.N STEP eshte kampion absolute ne konkurrencen e meshkujve dhe femrave. Ne keto vite K.N Step eshte fitues i kampionatit kombetar, kupes dhe maratones.

Trajneret

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Orari i punës
  • E Hënë - E Shtune08:00 - 23:00
  • E Diele08:00 - 20:00